عبده لتعلم الإنجليزية والكمبيوتر


عبده لتعلم الإنجليزية والكمبيوتر

منتديات عبده الأقصرى للغات (وخاصة الإنجليزى) والكمبيوتر ... وكذلك يهتم المنتدى بشؤون التعليم والمعلمين والطلاب فى جميع المراحل التعليمية المختلفة .
 
الرئيسيةالبوابةبحـثالتسجيلدخول

شارك مرة واحدة واربح من الإنترنت يوميا مدى الحياة
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
إعلن معنا



 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Admin
 
سندس
 
مسلم وأفتخر
 
Hassan
 
فارس اللغة
 
khaledangle
 
أمير الشعراء
 
ام اياد
 
علاءالدين خالد
 
الباحث عن النجاح
 
خدمات عامة
 
آله حاسبة
عداد الزوار
جميع الحقوق محفوظة لمنتديات عبده الأقصرى حقوق الطبع والنشر©2011 - 2012

شاطر | 
 

 طاجن الفراخ

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سندس
مشرف
مشرف
avatar

الدولة : مصر
عدد المساهمات : 66
نقاط : 48153
تاريخ التسجيل : 10/06/2010
العمر : 31

مُساهمةموضوع: طاجن الفراخ    الأحد 15 أغسطس 2010, 3:30 pm

. اكلة سهلة بالصور بتاعت الحر والصيف دة..

اولا انا بجيب الفراخ واغسلها كويس جدا وارصها فى صينيه بالشكل ده ومعلش احنا استخدمنا اوراك بس علشان كلنا بنحبها

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



وبعد كده نبدا نقطع بصل حلقات وثوم وجنزبيل طازه ونحطها بالشكل ده على الفراخ

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وبعدين نقطع فلفل رومى حلقات وطماطم حلقات وممكن فلفل حامى كمان ونحطها بالشكل ده


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



وبعد كده نقطع البطاطس حلقات ونحطها عليها بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وبعدين نجيب حوالى نصف كوب مرقه او مايه وندوب فيها مرقه دجاج وملح وفلفل اسود وبهارات مشكله واحطها على البطاطس وكمان احط شويه زيت صغيرين او معلقة زبده حسب الرغبه بس انا بفضل الزيت علشان تكون خفيفه زى ماقلنا
وممكن نحط عليها حبهان او قرنفل حسب الرغبه علشان النكهه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وبعدين نغطيها بالفويل بالشكل ده وندخلها الفرن



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




على فكره مبتاخدش وقت كتير فى الفرن حوالى نصف ساعه وبعدها هتاكلو صوابعكم وراها ده غير الريحه بتاعتها الجميله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


على فكره ممكن بعدها تحطيها شويه فى الشوايه بس انا محطيتهاش علشان الولاد الصغيرين يعرفو ياكلوها وهى طريه ولذيذه



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وعلى فكره ممكن تتاكل بالخبز او مع الرز حسب الرغبه
والطبق ده بقى لاول رد من الحلوين


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


منقووووول من [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] للامانة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طاجن الفراخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
عبده لتعلم الإنجليزية والكمبيوتر  :: منتـــــــدى المطبــــــــــــخ-
انتقل الى: