الطريقة: نضع البيكنج بودر على السميد وجوز الهند والفانيليا واللوز ونخلطهم كويس
فى حلة حطي الحليب + السكر + السمنة على النار لحد مايغلوا ويقلبوا قلبتين بعد كده حطيهم علي خليط السميد وقلبي كويس لحد ما السميد بشربهم وتتكون عندك عجينه اتخن من السيريلاك شويه تكوني داهنه صينيه بالسمنه تفردي فيها العجينه دي ورشي الوش بباقي اللوز المفروم راعي ان مقاس الصينيه يكون مناسب للكميه اللي عندك والسمك اللي انت عاوزاه
مش عارفه الصينيه اللي عملته فيها مقاسها كام بس تقريبا قطرها 40 سم
بعد كده دخليها فرن يكون متسخن قبل كده ( ولعي الفرن قبل ما تبدأي تعمليها ) يادوب تتحمر من تحت ومن فوق مش هاتاخد اكتر من 20 دقيقه طلعيها وحطي عليها الشربات وهو سخن وغطيها خمس دقايق